Email me

hello@buchsteinerphotography.nl

Buchsteiner Photography

Eva

Lieve Eva had een vraag 'ik wil mijn man een cadeau geven, foto's van zijn vier meiden'. Niet wetende dat deze vraag voor Eva anders werd beantwoord.. (lees tot het einde) 

De fotosessie was ontspannen, er werd gelachen, gehold en gekroeld. De liefde tussen moeder en kind, tussen de zussen onderling voelde ik in en aan alles. 

Nadat Eva de foto's had ontvangen ontving ik meerdere berichten van haar. Dat zij ontroerd was, dat zij zichzelf zag hoe zij is samen met haar gezin. Zij voelde zich een trotse mama van drie nog mooiere kinderen. Veel dankbaarheid dat zij deze waardevolle herinnering voor zichzelf maar ook voor de meiden voor later heeft.

Eva had namelijk niet alleen een cadeau aan haar man gegeven maar ook een aan haarzelf. Want laten we eerlijk zijn hoevaak staan de mama's nu voor de camera, in plaats van erachter? Hoelang rennen we door voordat we stilstaan? Hoevaak sta je stil bij diegene die je dierbaar zijn?

Ik kan alleen maar zeggen laat foto's maken! Door mij of een ander die jij/jullie toevertrouwen. Want dit soort momenten wil je vast gelegd hebben, voor nu, voor straks, voor later.