Email me

hello@buchsteinerphotography.nl

Instagram

BuchsteinerPhotography

Email me

hello@buchsteinerphotography.nl

Buchsteiner Photography

Over Buchsteiner Photography

Hey, jij daar!

Het gezicht achter BUCHSTEINER ben ik, Irene Magdalena Buchsteiner. Mijn achternaam klinkt nu niet bepaald Nederlands en dat klopt ook. Mijn ouders zijn met mijn oudere broer en zus vanuit Oostenrijk naar Nederland geƫmigreerd voordat ik geboren werd. Er werd thuis vaak gegrapt dat ik de enige echte kaaskop ben van het gezin. Nog grappiger/leuker is het feit dat ik in Alkmaar ben gaan wonen ook wel kaaskoppenstad genoemd. In Alkmaar woon ik gelukkig samen met mijn lieve man Ruben.

De liefde voor fotografie is begonnen door de verschillende reizen die ik gemaakt heb samen met mijn man. Want geef toe, je wil na je reis wel iedereen jaloers (met een knipoog) kunnen maken met de mooie en bijzondere plekken die je gezien hebt. Bij deze verklap ik dus meteen dat ik ontzettend van reizen hou, niet alleen om nieuwe plekken ontdekken maar ook om nieuwe mensen en culturen leren kennen.

Op mijn HOME pagina staat With love, Always omdat alles en iedereen liefde verdient en nodig heeft en laat dat nu precies mijn doel zijn met fotografie. Het vastleggen van liefdevolle momenten tussen jou en je partner, jullie kleine wondertjes of gewoon hoe jij bent als persoon. Daar wil ik graag bij zijn om er een mooie foto van te maken.

En wie weet tot snel,

Liefs,

Irene Magdalena Buchsteiner

Fun facts

Ik ben verslaafd aan..

Zout! Dol op chips

Mijn specialiteit

Onhandig zijn.. whoops!

Mijn favoriete persoon

Mijn man (wel zo fijn haha)

Part-time werk ik als

Pathologisch analist in het ziekenhuis

Ik ben gek op

Eten! Ik lunch ook warm, heerlijk!

Mijn bijnaam

Buchie aka Buchsteiner